Organizația AUR Codlea a început în forță pregătirile pentru alegerile locale

0
821 vizualizari
views

Organizația Alianța pentru Unirea Românilor Codlea a început în forță pregătirile pentru campania electorală privind alegerile locale – Codlea 2024. Pe un trend ascendent la nivel național, AUR își are membri dar și simpatizanți și la Codlea, deloc puțini.

Alianța Pentru Unirea Românilor poate fi o poveste frumoasă, așa cum a spus și părintele venit pentru a le da binecuvântarea la întrunirea organizației. Să fie bine pe acest pământ cu multă înțelepciune, un început creștinesc pentru AUR CODLEA.

Prezentă la ședința organizației AUR Codlea, deputatul Ana Loredana Predescu a spus: ”AUR înseamnă credință, familie, țara noastră și copiii. Ei sunt viitorul nostru. Am o vârstă care mă face datoare față de schimbările pe care ni le dorim, pentru a transmite mai departe această moștenire a noastră, a românilor. ”

”Secretul victoriei din acest an stă chiar în denumirea partidului. Uniți, nu ne poate dezbina nimeni. Ne-au descurajat în toți acești ani și au încercat să ne dezbine, însă aceste vremuri au apus. Nu pot ei fura cât putem noi vota”, a mai spus deputatul Ana Loredana Predescu, președinte al Filialei Județene AUR Brașov.

Este un an important, de cotitură, explică Dumitru Flucuș, deputat AUR prezent de asemenea la întâlnirea organizației AUR Codlea. După 30 de ani lucrurile par să nu se fi schimbat, iar Alianța pentru Unirea Românilor poate face acest lucru în anul electoral 2024.

În cadrul ședinței s-a votat ordinea de zi, s-au stabilit prioritățile , chestiunile organizatorice, însă cel mai important lucru a fost validarea biroului AUR Codlea, inclusiv stabilirea echipelor care vor fi prezente în secțiile de vot. Revenim în scurt timp cu lista AUR Codlea pentru Consiliul Local și candidatul pentru postul de primar al Municipiului Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ