Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Temperaturile vor ajunge în curând chiar și la 26 de grade

0
151 vizualizari
views

Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 mai – 3 iunie 2024.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi schimbătoare, cu variații de temperatură și vijelii în mai multe zone din țară. La începutul săptămânii viitoare, valorile în termometre vor trece de 26 de grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 12 aprilie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 mai – 3 iunie 2024.

Valorile termice vor fi în creştere la debutul săptămânii viitoare, astfel cã vremea va deveni mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales dupã-amiaza şi seara, când se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în zonele montane, în vest, nord şi centru şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea, precum şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade Celsius, urmând ca de la mijlocul săptămânii viitoare temperaturile să mai scădă în nord, nord-vest și în nord-est„, au explicat specialiştii ANM.

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 13 – 20 mai 2024
Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice și în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 20 – 27 mai 2024
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo 27 mai – 3 iunie 2024
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ