Primăria Brașov vinovată pentru carambolul de la Dârste! Imagini nedifuzate, cum arăta podul imediat după accident?!

0
2.033 vizualizari
views

Polițiștii brașoveni au finalizat raportul constatator în cazul celui mai mare carambol din acest an din țară, în care 17 mașini au fost avariate pe podul de la Dârste în dimineața zilei de 4 decembrie. Printre acestea si o ambulanță. Pe carosabil era ”sticlă” și chiar dacă purtătorul de cuvânt al primăriei susține că firma contractată pentru împrăștierea de material antiderapant ar fi trecut în jurul orei 5.30 cu un utilaj prin zonă, pe DN1 la ieșire din Brașov, pe pod, nu s-a dat cu sare.

Mai mult, în jurul orei 8.00 dimineața un echipaj al poliției rutiere a sesizat firma de deszăpezire că s-a format polei pe pod și a solicitat urgent o mașină care să împrăștie material antiderapant, însă răspunsul firmei a fost că mai durează deoarece nu au o mașină încărcată cu sare. După 30 de minute s-a produs evenimentul.

”…în dimineața zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile.” – IPJ Brașov

Primăria Brașov a fost amendată cu 3.045 lei. Cel mai probabil primăria va acționa în instanță firma care ar fi trebuit să se ocupe de drumuri.

VIDEO – IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE – Cum arăta carosabilul imediat după producerea carambolului pe DN1?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic