Primăria Codlea, rezultat pozitiv în urma auditului făcut de Curtea de Conturi

0
931 vizualizari
views

Pentru prima oară în istoria Primăriei Codlea, administrația publică locală publică raportul Curții de Conturi Brașov în urma controlului efectuat privind situațiile financiare aferente anilor 2019, 2020 și 2021. Deși aceste rapoarte care demostrează eficiența / ineficiența cheltuirii banului public ar fi trebuit arătate opiniei publice, contribuabilului plătitor de taxe și impozite, cu fiecare control realizat de Curtea de Conturi, administrația Cîmpeanu este singura care și l-a asumat public.

Potrivit informațiilor publicate de primarul Mihai Cîmpeanu, situația se arată astfel:

Conform acestei decizii 𝐍𝐔 au fost identificate 𝐏𝐑𝐄𝐉𝐔𝐃𝐈𝐂𝐈𝐈 care să genereze imputări, iar modalitatea în care primăria și executivul își desfășoară activitatea se organizează în concordanță cu scopul, misiunea și obiectivele administrației publice locale.
👉Printre altele, între domeniile auditate se numără: investițiile și achizițiile publice, contractele încheiate în perioada de referință, veniturile și cheltuielile, situația creanțelor, etc.
✍️Măsurile date de organele de control vor fi duse la îndeplinire conform graficului stabilit de acestea.
🤝Această decizie certifică faptul că modul în care executivul pe care-l conduc își face treaba într-un mod corect, onest și cât se poate de profesionist.
🔝Pentru o cât mai corectă și transparentă informare atașez decizia Curții de Conturi.” – Mihai Cîmpeanu
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic