Ana Loredana Predescu se alătură campaniei ”Bucurie în cutie”

0
65 vizualizari
views

Am răspuns invitației domnului Daniel Bucur, reprezentantul asociației Universal Emergency Relief, de a fi ambasadorul campaniei „Bucurie în cutie”, transmite deputatul PUSL de Brașov, Ana Loredana Predescu

Proiectul constă în strângerea a 1000 de cutii, de tipul celor de pantofi, cu articole de igienă personală, rechizite, dulciuri, hăinuțe și jucării, ce vor merge la Orhei, în Republica Moldova, la „Centrul cu tineri cu dizabilități”, și la „Centrul Sfântul Anton”, centru cu copii din familii defavorizate și abuzați, dar și către alte două centre ce găzduiesc copii refugiați.

Copiii vulnerabili au nevoie acum, mai mult ca oricând, să simtă bucurie! Au nevoie să zâmbească pentru a putea rămâne copii. Fac un apel către toți brașovenii pentru a sprijini alături de mine acest demers!

Nu putem rămâne indiferenți știind că orice copil merită să simtă un strop de fericire în perioada aceasta, a sărbătorilor de iarnă, iar dacă fiecare dintre noi ar participa la acest efort, vom putea face diferența!

Campania se desfășoară în intervalul 1 decembrie – 22 decembrie.

Punctul de colectare din Brașov este la sediul Biroului Parlamentar, din strada Eroilor, nr. 3A, etajul 1, birou 110, clădirea Cristiana, de luni până duminică, între orele 10:00 -18:00, contact 0722 221 675.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic