Onor patriei mele, viitor luminos orașului în care trăiesc!

17
1.994 vizualizari
views

După o analiză atentă a activității mele ca fondator și membru activ în cadrul proiectului Codlea Info, proiect bazat pe voluntariat, care presupune promovarea valorilor cultural-artistice și a evenimentelor de interes local și zonal, am decis să mă implic și mai mult în susținerea și dezvoltarea acestuia.  Pentru că acest lucru necesită o mai mare disponibilitate, să poți să fii prezent oricând, oriunde, dar și pentru faptul că îmi place foarte mult ceea ce fac, lucruri pe care cu siguranță cititorii le-au putut aprecia în ultmii 2 ani, am hotărât să mă dedic acestei pasiuni.

Astfel, începând cu data de 6 iulie 2012, activitatea mea de funcționar public cu statut special în cadrul Penitenciarului Codlea încetează prin demisie. Onor directorului instituției sus-menționate, respect oamenilor alături de care am pus umărul pro-patrie timp de 14 ani, de azi înainte sunt prin ceea ce pot și știu doar în slujba orașului în care trăiesc.  ,, Codlea Info – Totul despre orașul tău”. Vă mulțumesc.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

17 COMENTARII

 1. Bafta multa Ovidiu. Sper sa ai noroc in noua viata.
  Toate cele bune, tie si familiei.
  Dorin

 2. Onor patriei mele, viitor luminos orasului în care traiesc! (Ovidiu Stan, Codlea) : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

  […] cititorii le-au putut aprecia în ultmii 2 ani, am hotărât să mă dedic acestei pasiuni.citeste toata postarea din codlea-infoRelated Posts:Codlea: 1 Decembrie, cinste eroilor neamuluiVreau sa fiu cel mai bun primar! (de […]

  • Mersi, Flavius. Nu va trece niciun eveniment din cele pe care le organizezi fara ca orasul sa afle. Sanatosi sa fim, ca le vom face pe toate.

 3. Am urmarit cu interes stirile si evenimentele din orasul natal si pot spune ca ideea pe care ai avut-o este un revolutionara. Lucrurile sunt intr-o continua schimbare si populatia are nevoie de informare.

  Imi amintesc cum mergeam cu ani in urma la serviciu si singura modalitate de a fi la curent cu noutatile din Codlea era zvonistica. Despre institutiile statului nu stiai nimic, la primarie usile erau inchise, iar noi faceam voluntariat cu fabrica atunci cand ne scoteau la curatenie.

  Fortati oarecum de schimbari si de implicarea presei, de prezenta dvs dl Stan Ovidiu in viata sociala si politica a orasului, cei care au ajuns sa ne conduca astazi sunt nevoiti sa asigure transparenta in relatia cu cetatenii, cei in slujba carora presteaza.

  Presa este si trebuie sa ramana un factor de echilibru si daca ati ales sa imbratisati aceasta meserie in folosul oamenilor nu imi ramane decat sa va felicit si sa va doresc succes!

  • Oamenii au comunicat inca din preistorie, de cand au aparut. In viziunea evolutionista, acesta a zbierat, a gesticulat, a zgariat zidurile pesterilor, toate acestea pentru a se putea intelege cu seamanul. Cand a aparut prima forma a scrierii, si-a transmis mesajul incepand cu tablita si terminand cu hartia. Astazi, citim carti, ascultam stiri si vizualizam documentare. Despre Codlea in urma cu mai bine de doi ani puteam citi pe wikipedia si un portal uitat de timp. Interesul si dorinta de a conecta comunitatea la informatie plecand de la ideea mea, a fost nu doar al meu, ci si al celor care s-au implicat voluntar in acest proiect. Acesti oameni ar trebui sa se bucure de toata aprecierea. In ce ma priveste, am incheiat o etapa si am inceput o alta, motivat de aceeasi dorinta ca si pana acum. Multumesc.

 4. Noul statut social să nu îţi incovoaie niciodată coloana vertebrală !
  Să rămâi acelaşi Ovidiu în care oamenii au crezut şi cred !
  Am convingerea că eşti conştient total la ce te-ai „înhămat”, de aceea cred că vei face treabă bună.
  Doresc să te călăuzească zicala: E MARE LUCRU SĂ FII OM !
  Mult succes !, prof. psiholog, Şc. Gen. 3 Codlea

  • Multumesc pentru aprecieri, doamna Dorina. As plusa chiar la cele afirmate de dumneavoastra spunand ca este obligatoriu sa fii consecvent, sa ai curajul sa spui lucrurilor pe nume. O astfel de lectie mi-ati oferit-o mai deunazi. Si mai cred ca, dincolo de aprecierea oamenilor, exista un Dumnezeu care ne calauzeste. Nimic nu este intamplator!

 5. Multa sanatate si succes in ceea ce faci !
  Cine imi mai face cinste cu ” o cola” ? 🙁

  • Te salut, Dorele! Doar n-am murit si nici nu am emigrat. Cola ramane valabila. 🙂

Comments are closed.