Festivalul ,,Dor de pește” – Ediția a-V-a

1
2.973 vizualizari
views

Festivalul Dor de Peşte
Ediţia a V-a, 11 AUGUST, 2012

Când spui PEŞTE te gândeşti la PESCUIT, la un loc unde găseşti LINIŞTEA sufletului şi a minţii, la un DRILL care ţi-a colorat viaţa şi amintirile, la GUSTUL sortimentelor diferite pe care le-ai putea savura cu un vin bun… Şi ce faci când toate gândurile se suprapun, când ţi-e pur şi simplu DOR DE PEŞTE?
Doripesco a găsit formula: un concurs combinat de pescuit sportiv şi artă culinară cu specific pescăresc.
Data de desfăşurare
Sambata, 11 AUGUST, 2012, va avea loc la Baza de Pescuit Sportiv Vadu Roşu cea de-a cincea ediţie a Festivalului “DOR de PEŞTE”.
Cine poate participa
Orice companie poate înscrie în concurs o echipă formată din 4-5 membri.
Cum se desfăşoară concursul
Echipele vor fi formate din 4 – 5 membri din care 2 pescari pasionaţi de DRILL şi 2-3 membri pasionaţi de gătit preparate savuroase din peşte.
Vor avea loc, simultan, două competiţii:

  1. Pescarii vor concura pe renumita Baltă 4 (Balta care deţine recordul naţional pentru densitate piscicolă). Se va pescui în sistem “prinzi şi eliberezi”. Fiecare echipă va obţine un punctaj în funcţie de clasamentul după cântărirea finală.
  2. “Bucătarii” vor decora standurile amenajate de organizatori în parcarea din spatele restaurantului şi vor începe prepararea delicioasei reţete. Fiecare echipă va primi din partea organizatorilor 8 kg de peşte pentru prepararea reţetei. Clasamentul competiţiei de gătit se va face în funcţie de: originalitatea şi dificultatea reţetelor de peşte, savoarea şi gustul preparatelor, modul de prezentare al standului şi al preparatelor, ţinuta bucătarului şi armonia dintre peşte şi vin.

Vizitatori

În fiecare an Festivalul Dor de Peşte s-a bucurat de prezenţa a sute de vizitatori iubitori de natură, pescuit şi artă culinară cu specific pescăresc.
Vizitatorii se vor bucura de reţetele gătite de participanţi în spaţiul special amenajat pentru ei cu mese, băncuţe şi umbrele.
Atmosferă
Ca în fiecare an, atmosfera va fi creată şi susţinută prin muzică live şi concursuri cu premii.
Condiţii de participare
Taxa de participare: 500 ron/ echipă.
Înscrierile se pot realiza la telefon 0720 110 962 / 0268-481-581

e-mail: marketing@doripesco.ro
Beneficii
Fiecare companie participantă va avea ocazia să expună în stand propriile produse sau oferte de servicii beneficiind astfel de expunere în faţa a sute de vizitatori.
Companiile câştigătoare vor primi din partea partenerilor media spoturi de promovare si premii din partea sponsorilor.

Parteneri media: KISS FM, Codlea-Info.ro

RUXANDRA COC
Director Dezvoltare

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Codlea: Festivalul ,,Dor de peste” – Ediția a-V-a : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

    […] la Baza de Pescuit Sportiv Vadu Roşu cea de-a cincea ediţie a Festivalului “DOR de PEŞTE”.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Castigatorii concursului de pescuit–Cupa ,,Tata & Fiu” Doripesco 2012Codlea: […]

Comments are closed.