Om de succes, cu o inteligență emoțională aparte. Cine este Raul Druță?

5
5.727 vizualizari
views

Mai deunăzi scriam că ar trebui să îl cunoaștem, iar acel moment nu a întârziat să apară. Așa că, ne-am așezat la aceeași masă pentru a afla cine este Raul Druță?

Este tânăr, motivat, conduce propria afacere și spune că împreună cu echipa sa de consilieri vrea și poate să schimbe radical Codlea. Și nu sunt vorbe goale! S-a înconjurat de oameni integri și capabili din oraș, dar mai ales determinați, ale căror idei cumulate dau sens și o nouă viziune a ceea ce înseamnă o administrație corectă, PRO cetățean. Când ai alături o echipă care te susține și încrederea oamenilor din jurul tău, schimbarea este inevitabilă, spune Raul.   

Raul Druță are 31 de ani împliniți și este din Codlea. A trecut prin toate stadiile transformărilor orașului din ultimii ani și consideră că cei care au condus localitatea în care a crescut nu au luat întotdeauna cele mai bune decizii, iar de cele mai multe ori prioritatea nu a fost interesul direct al cetățeanului.  

”Eu am muncit de dimineața până seara pentru familia mea. La fel ca fiecare cetățean al acestui oraș binecuvântat, mi-am dorit să îmi pot crește copilul în siguranță, să avem servicii de calitate, să privesc admirativ că banii colectați din taxele și impozitele mele s-au investit cu folos.Dacă fiecare dintre cei care ne-au condus și care au luat decizii în numele comunității și-ar fi luat angajamentul sfânt de a munci în administrație așa cum fac eu pentru propria familie, cu siguranță lucrurile s-ar fi schimbat radical.”, spune Raul Druță

Eu respect efortul fiecăruia de a-și dori mai mult, dar înțeleg să faci acest lucru prin muncă cinstită pentru a avea curajul să-i privești în ochi pe oameni și să nu îți fie rușine. Să fii bun, cinstit, harnic, corect față de oameni. Din păcate, multe promisiuni s-au evaporat odată ce aleșii, fie ei primari sau consilieri locali, s-au văzut pe funcții, iar dezamăgirea celor care i-au ales a fost direct proporțională cu promisiunile nerespectate. Este nevoie de o resetare generală a mentalității consilierului care ridică mâna să voteze după cum dictează intersele unui grup. Este de asemenea nevoie de o schimbare totală de optică în privința funcționării aparatului administrativ. Funcționarul este în slujba cetățeanului, nu invers. Este nevoie să investim în oameni!

Raul Druță și echipa acestuia de la PRO România nu  vând vise și nu fac promisiuni, nici nu înșiră proiecte elaborate și fanteziste pentru a atrage electoratul. Singurul lucru pe care și-l doresc este să poată sta de vorbă cu fiecare om în parte în următoarea perioadă pentru a se cunoaște reciproc și pentru înțelege nevoile cetățenilor,  iar dacă merită să crezi că echipa Partidului PRO România și Raul Druță PRIMAR sunt alegerea potrivită, este o decizie pe care fiecare dintre noi trebuie să și-o asume!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Sa incercam sa mergem pe mâna tineretului,Raul Druta e cel care va schimba Codlea,va spun eu,NU veti regreta.Raul Druta,o altă mentalitate,onest,corect si un om foarte muncitor

  2. Avem nevoie de asa oameni , pentru a schimba ceva la Codlea . Oameni tineri cu aspiratii spre mai bine .
    Mult succes !!!!! Mandri ca suntem codleni.
    Mandri de Codlea

  3. De un OM ca și tine are nevoie municipiul Codlea, profesionist, gospodar și onest! Mult succes!

Comments are closed.