O copcă, un vin fiert, EU și un răpitor – Câștigătorii concursului de pescuit la Doripesco

1
1.144 vizualizari
views

Începutul acestui an, 2013, a fost o mare provocare pentru toți (și pentru voi, sunt sigură).

DAR, încercările și provocările sunt ocazii de evoluție, nu pedepse sau ghinion, pentru că atunci începem să căutam și să vedem ce e mai bun în noi.

Următorul pas în evolutia noastră este, după parerea mea, în interior, nu în exterior.

Trupul e o parte din univers și tot ce se întâmplă în univers afectează, în cele din urmă și trupul.
Ritmurile biologice sunt o expresie a ritmurilor Pământului în raport cu întregul cosmos; când nu ne simțim în apele noastre, trupul nu se sincronizează cu trupul universului.
Dar dacă petrecem mai mult timp în natură, lângă apă, sau oriunde în natură, putem să ne sincronizăm ritmurile cu cele ale naturii.
Noi respectăm acest lucru la Doripesco în 23.02.2013, la cea de-a șasea ediție a concursului „O copcă, un vin fiert, Eu si un răpitor”, s-au sincronizat perfect 47 de concurenti; printre ei, 2 copii: Alexandru si Francisc; au rezistat până la final și două femei. Câstigatori au fost toți, dar în special:

-locul I – Ifrim Romeo – 1 kg de peste
-locul II – Bucur Bogdan – 0,12 kg peste
-locul III – Achiței Constantin – 0.06 kg peste
-captură -Ciocan Marius – 0.15 kg

Dacă ne-am distrat??…maxim, cu ajutorul vinului fiert. Dacă am râs??:..cu lacrimi (și nu dăm vina pe vântul puternic…). Dacă am avut conversatii placute??… întotdeauna la aceste concursuri cunosc oameni deosebiți. Dacă m-a schimbat ??… întotdeauna întâlnirile spontane și adevărate mă îmbogățesc (schimbarea omului este cheia schimbării totale în lume).

Aceasta a fost prima competitie a anului dar urmează o serie interesantă de concursuri, vizitați site-ul nostru și vă așteptăm cu drag!

Cristina Tirea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. atrageti cat mai mult tinerii; cu locur[ de munca ,cu sporturi,activitati culturale reinviati traditiile locale ,succes.

Comments are closed.