Redirecționează 2% din impozit către Spitalul Municipal Codlea

4
1.586 vizualizari
views

Cetățenii din Codlea și localitățile limitrofe pot redirecționa cei 2% din impozitul anual către stat, potrivit art. 57 alin 4 din Legea 571/2033, către Spitalul Municipal Codlea, prin nou înființata Asociație Umanitară de Sprijin a Spitalului Municipal Codlea.

Formularul tip ,,Cerere” se găsește la Spitalul Codlea, la Fisier (8:00-17:00) sau la Urgențe – non-stop.

Formularul poate fi descărcat și de >AICI<

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi minunat de bine sa se puna la dispozitie si in format electronic acest formular. Acesta din urma ar putea fi completat si transmis atat in varianta scanata (nu sunt sigur – accept corecturi) dar si prin Posta la adresa spitalului Codlea.

    Nu inteleg de ce lumea nu se adapteaza la realitatile cotidiene. Nu mai are lumea timp si nici altruism necesar sa bata 2 drumuri pana la spitalul Codlea.

    Asta daca „Asoc. Umanitară de Sprijin a Spitalului Municipal Codlea” vrea sa faca intr-adevar ceva util.

  2. pensionarii carora li se opreste impozit pe pensie cum pot proceda sa directioneze si ei catre spitalul codlei

  3. daca intradevar dorim sa facem ceva pt. spitalul nostru care practic a murit si a renascut sub ochii nostri, si vrem sa redevina ce a fost odata ba chear mai mult ( un spital la care venea o gramada de lume si de unde nu dadeam fuga la judeteana ca ni se parea un spital mai performant) putem sa ne deplasam 2 drumuri pana acolo.

Comments are closed.