O altfel de bucătărie la Academia Flavian Dobre – Bufet Suedez Fusion

0
2.513 vizualizari
views

În incinta Academiei Flavian Dobre s-a desfășurat în perioada 19 – 21 martie, un curs de bufet suedez, fusion, gustări reci. Cei mai buni bucătari din țară au fost prezenți pentru a învăța rețete inovative. Cursul a fost susținut de către chef Afilipoaie Flavius. 

Printre cei prezenți s-au aflat și reprezentanți ai Conacului lu” Bebe, Petrică Gal și Cătălin Vrânceanu, cei care delectează papilele gustative ale consumatorilor de la Codlea și nu numai.

Bufetul suedez a lluat naștere la jumătatea sec XVI, lângă gustările reci adăugându-se și preparate calde, căpătând denumirea de Smorgosborg. Bufetul suedez este considerat o masă mai relaxantă și asta datorită absenței chelnerilor, însă există câteva reguli din partea celor care fac servirea cât și din partea consumatorilor.

Despre fusion…

Cea mai simplă definție este intrepătrunderea elementelor specifice a două bucătării diferite, folosind tehnici culinare și ustensile specifice fiecărei bucătării. De regulă, aceste două bucătării nu au nimic în comun la prima vedere, dar îmbinarea gusturilor se face armonios, rezultând rețete cu adevărat spectaculoase.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic