Bărbat suspectat de contrabandă cu țigări, reținut de polițiști

0
2.598 vizualizari
views

Polițiștii specializaţi în investigarea criminalității economice din Brașov, împreună cu jandarmi  din cadrul Grupări Mobile de Jandarmi Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au acționat pentru depistarea și reținerea unui bărbat bănuit de contrabandă cu țigări.

 

Sâmbătă, 24 martie, în jurul orei 20.50, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au depistat pe str. Crinului din municipiul Brașov, un bărbat ce încărca într-o autoutilitară două sacoșe mari cu bunuri. La solicitarea jandarmilor de a se supune controlului, bărbatul a ignorat somația acestora și a plecat cu vehiculul într-o direcție necunoscută.

Alertați, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au plecat în urmărirea acestuia și au reușit să îl oprească pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

În urma verificărilor, polițiștii de investigarea criminalității economice au stabilit că bărbatul de 43 ani, din județul Brașov, transporta țigări ce ar fi provenit din contrabandă, țigări ce urmau a fi comercializate ilegal. În remorca autoutilitarei dar și sub aceasta, în compartimente special concepute  pentru ascunderea și transportul de țigări, polițiștii au găsit 7.361 pachete de țigări. Acestea au fost indisponibilizate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul I.P.J. Brașov și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic