Nu trebuie să vină Primăria să îți măture frunzele din fața porții!

0
1.791 vizualizari
views

L-am surprins în cursul zilei de luni pe Mihai Radu curățând frunzele din fața porții, pe strada Măgurii din Codlea. Deși a fost consilier local în vechiul mandat și a obținut un nou mandat pentru următorii 4 ani în Consilul Local Codlea, de fiecare dată și-a curățat în fața porții, indiferent că a dat zăpada sau a măturat frunzele.

Nu a stat și nu va sta niciodată să se uite după cei de la social sau după angajații Serviciilor de Gospodărire Măgura, așa cum tot mai mulți leneși scriu pe rețelele de socializare așteptând ca cineva să le întrețină trotuarul. Mihai Radu spune că vorbim în primul rând de o obligație cetățenească și nu ar trebui să îți spună nimeni să îți faci curat. Pe strada pe care locuiește el acum înainte de 89 erau foarte mulți sași și nu își amintește ca vreunul să fi așteptat ca primăria să îi adune frunzele ori să îi dea zăpada din fața casei. 

”Cu sigurană sunt foarte mulți cetățeni care fac același lucru ca și mine”, spune Mihai Radu, !și mă bucur că există responsabilitate. Dar pentru un oraș frumos și curat ar trebui să ne implicăm într-un număr mult mai mare!”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic