Ninge cu daruri de suflet în preajma sărbătorilor

7
2.153 vizualizari
views

Familia Budeanu - Daruri de suflet

Am poposit zilele trecute din nou în casa familiei Budeanu, într-o sfântă zi de duminică, și am fost întâmpinați de căldura sufletească a acestora. Ca în fiecare an de sărbători, Mădălina și Dragoș, cei doi copii talentați ai familiei Budeanu cu care ne-am mândrit într-unul din episoadele din seria ,,Și noi avem talent”, își pregătesc din timp darurile de suflet pe care urmează să le ofere celor dragi. Doi copii care știu ca Moș Crăciun există în fiecare dintre noi, au înțeles că bucuriile sărbătorilor de iarnă sunt cu atât mai frumoase cu cât bucuria celor din jur este mai mare.

Cu răbdare și migală,  degetele fragile ale Mădălinei conturează linii ce dau viață icoanelor pe care aceasta le pictează. Și nu oricum. Este un întreg proces prin care trebuie să treacă o lucrare, ne spune Mihai, tatăl ei.  Toate cu foiță de aur împodobite. Nici Dragoș, fratele Mădălinei nu stă cu mâinile în sân, spune zâmbind Corina, mama.
Pensulele și culorile îi sunt prietene, iar pictura începe să devină un mod de viață în exprimarea micului artist. Și brăduțul origami e finalizat.

Acolo unde există dragoste de oameni, există și Dumnezeu, iar în casa familiei Budeanu prezența Lui poate fi simțită în fiecare colțișor.

Madalina Budeanu

Am spicuit parcă pe fugă, căci sfânta zi de duminică i-a adus Mădălinei și un binemeritat premiu oferit de I.P.S. Laurențiu Streza, Arhiepiscop de Sibiu și Mitropolit al Ardealului, prezent la Catedrala Sf.  Nicolae din Brașov, acolo unde Mădălina a primit premiul special ,,Sfântul Andrei Șaguna – O viață în slujba bisericii” , la secțiunea creație artistică.

Felicitări, copii frumoși! Felicitări parinților pentru grija și dragostea cu care vă înconjoară! Felicitări pentru daruri! Să aveți sărbători precum sufletele voastre!

Daruri de suflet – Madalina si Dragos Budeanu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

  1. wow.. pictati absolut superb …:X si tu dragos dar si madalina .. sa continuati la fel .. mult succes:X:X

  2. Multumim doamnei profesoare de religie MORARU NICOLETA pentru implicare in proiectul ANDREI SAGUNA-O VIATA IN SLUJBA BISERICII si ii uram La multi ani ! cu ocazia zilei de SFANTUL NICOlAE.

  3. SUCCES COPII,ESTE MINUNAT CEEA CE FACETI,FELICITARI PARINTILOR,TREBUIE CA SINT MINDRI DE VOI.AU SI DE CE.

Comments are closed.