Sala plină la spectacolul caritabil al Liceului Teoretic – Învață să îți pese!

2
1.584 vizualizari
views

Invata sa-ti pese

În 6 decembrie 2011, chiar de Sfântul Nicolae, la Casa de Cultură Codlea, elevii Liceului Teoretic alături de Clubul Elevilor, Ansamblul Măgura și formația Plaiurile Dumbrăviței au vândut 400 de bilete la spectacolul caritabil ,,Învață să îți pese!” cu scopul de a strânge fonduri pentru a oferi daruri  unor copii defavorizați în preajma sărbătorilor de iarnă.

,,Bucuria de a dărui este imensă, elevii înțeleg, se implică, le pasă„, ne spune emoționată doamna profesoară de religie Rătan Magdalena. ,,Mulțumesc Consiliului Elevilor Liceului Teoretic și echipei de voluntari din școală, precum și profesorilor care au îndrumat grupurile de artiști” (Rătan Magdalena, Iaru Mihaela, Alupei Elisabeta, Carmen Mihăescu, Simona Mihăilă, Eugenia Cozocea, Horaţiu Popescu, Pancea Ioan, Angela Drăgușin, Florin Drăgușin, Nicolae Râșnoveanu, Cozocea Eugenia, Popescu Horațiu).

Întreaga sală a aplaudat solistele de muzică ușoară și populară. Glasul dulce al chitărilor a încântat auditoriul.

În program au fost dansuri de societate, dansuri moderne, breakdance, dansuri populare românești și săsești, dansuri țigănești.

Devenit tradiție în luna decembrie, spectacolul Liceului Teoretic a dovedit încă o dată ce tineri talentați avem în orașul Codlea! Iar prezența spectatorilor în sală este dovada că mai avem suflet, că ne pasă!

Selecțiuni din spectacolul Liceului Teoretic

Ai cont de Facebook?
Vezi galeria foto completa > AICI <

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. […] devenit tradiție (vezi 2011), are ca scop ajutorarea mai multor familii sarace în perioada sărbătorilor. La acest […]

Comments are closed.