Nedumerirea s-a transformat în bucurie când a aflat pentru ce a fost invitat la poliție

0
3.811 vizualizari
views

Numai cu poliția să nu ai treabă, spun bătrânii. Că știi cum e, vorba aia, sigur ai făcut tu ceva, că degeaba nu te cheamă… După mai bine de 30 ani lucrurile sunt puțin diferite când vorbim despre Poliție ca instituție și despre polițist în general. Mult mai transparentă instituția care deservește cetățeanul și îi asigură liniștea, mult mai comunicativi polițiști.

În ziua de 6 iunie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în efectuarea serviciului de patrulare, au recuperat portofelul conținând actele, banii și cardurile bancare pierdute de un brașovean cu doar câteva ore mai devreme. Căutat de polițiști la domiciliul, pentru a-i fi restituite bunurile, acesta nu a fost identificat, primind o invitație pentru a se prezenta la sediul poliției. Vă imaginați probabil ce i-or fi turuit ochii indiscreți ai vecinilor…

 Mirarea cetățeanului în legătură cu motivul invitării  la sediul poliției s-a transformat în bucurie la primirea portofelului cu conținutul intact, acesta adresând mulțumiri polițiștilor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic