Mihai Cîmpeanu: ”Creșa de stat din municipiul Codlea va intra, curând, în faza de execuție”

1
1.905 vizualizari
views

După lungi așteptări și probleme episodice apărute la proiectul ”Creșa de stat din municipiul Codlea”, cu un start incredibil de greu așa cum recunoaște public și primarul Mihai Cîmpeanu pe pagina acestuia, va intra în procesul de execuție.

”Nu vă ascund faptul că acest proiect a generat o mulțime de probleme, parte dintre acestea ne aparțin, dar marea majoritate provin din faptul că nu au existat firme interesate să se implice în execuția creșei.
De multe ori, partea procedurală poate încetini serios un proiect de investiții, însă așa cum am demonstrat cu finalizarea celor două săli de sport, atunci când acestea erau aproape abandonate, nu vom face niciun pas în spate când vine vorba de implementarea oricărui proiect care conduce la creșterea nivelului de trai pentru cetățenii municipiului nostru.
 
Sunt conștient de faptul că mulți dintre dumneavoastră vă doriți, perfect îndreptățit, ca pe lângă aceste postări informative să existe și ceva „palpabil”, dar nu întotdeauna lucrurile funcționează așa cum ne-am dori, însă vă garantez că împreună vom face pași din ce în ce mai mulți în direcția potrivită.” – Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.