Marțea neagră a accidentelor rutiere în județul Brașov!

0
4.360 vizualizari
views

Ziua de marți se încheie cu mai multe accidente grave produse pe raza județului Brașov. Inspectoratul Pentru Situații de Urgență a fost sesizat în cursul zilei de marți, 25 august, să intervină la mai multe cazuri în care au fost implicate persoane, victime ale unor accidente de circulație.

Potrivit IPJ Brașov, un bărbat care conducea un autoturism pe DN 13, la km 60+200m, pe raza orașului Rupea, județul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile.
În urma impactului conducătorul auto a rămas încarcerat.

Un alt accident rutier grav s-a produs pe DN1, la ieșire din localitatea Dridif, Jud. Brașov, în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme.
În urma impactului, unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 50 ani, din localitatea Dridif, jud. Brașov, a decedat.

Accident rutier pe DN 1, la ieșire din localitatea Timișul de Sus către municipiul Brasov, în care au fost implicate 2 auto.
În urma impactului 2 persoane au fost rănite, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului.

Tot pe DN1, cam în același timp, la câțiva kilometri distanță, la intrare în Azuga (jud Prahova), a avut loc un alt accident rutier foarte grav cu o femeie încarcerată. Toate aceste accidente au cauză principală graba, viteza excesivă, dar mai ales inconștiența la volan!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic