Marii campioni, oameni modești printre noi în fiecare zi

0
2.628 vizualizari
views

Patinatoarea de viteză a Coronei Braşov, Mihaela Hogaş, a câştigat în luna februarie, medalia de aur în finala de 500 m de la Cupa Mondială de Neoseniori de la Minsk. Tot la Minsk, Mihaela Hogaş a fost premiată şi pentru locul 1 şi în clasamentul general după toate Cupele Mondiale din acest sezon.

Sportiva antrenată de Bogdan Stănescu a terminat cursa de 500 metri de la Minsk pe prima poziţie, urmată de italianca Linda Rossi şi Ekaterina Sloeva din Belarus. În clasamentul general, Mihaela Hogaş este tot pe prima poziţie, urmată de Lea – Sophie Scholz (Germania) şi Xue Lin (China).

Sub îndrumarea aceluiași antrenor, Ramona Ionel, colega Mihaelei, a obținut prima medalie la Jocurile Olimpice de Tineret din Elveția și a pus România pe harta Europei la patinaj viteză. Sunt rezultate care ne fac să fim mândri de performanțele acestor tineri, care, deși sunt mari campioni, au rămas la fel de modești și îi vizitează pentru a le aduce mulțumiri pe toți cei care i-au susținut financiar și moral, și care au crezut în șansele lor de reușită. 

Marți, 3 martie, echipa de patinaj viteză de la Corona Brașov împreună cu antrenorul Bogdan Stănescu a poposit la Conacul lu Bebe pentru a se bucura de reușite. Dincolo de medalii și diplome, cel mai dulce moment a fost cel al tortului, pregătit special de către gazde.

Benone Pepine, managerul conacului, spune că, dacă ar putea, ar susține o țară întreagă cu asemenea tineri și că efortul său este înfim prin comparație cu ceea ce ar merita acești copii care muncesc zilnic pentru un moment de glorie.

Ramona Ionel
Ramona Ionel

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic