Lucrările evoluează în ritm alert la Baza Recreațională Maial

0
2.345 vizualizari
views

Unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte în valoare de peste 20 milioane de lei îl reprezintă Baza Recreațională Maial, care are două componente: componenta indoor, constând în construirea unor bazine de înot cu toate dotările și funcțiunile și componenta outdoor, constând în amenajarea unei piste de skate, două terenuri de tenis de câmp cu anexele aferente (vestiare, magazie), un loc de joacă, spațiu verde, parcări și căi de acces. Proiectul este finanțat din fonduri nerambursabile (POR) și va fi finalizat în decembrie 2023.

”În ultimele două luni stadiul lucrărilor la proiectul de investiții „ZONA RECREAȚIONALĂ MAIAL” a avansat într-un ritm ridicat, motiv pentru care sunt sigur că ne vom putea bucura de această „bijuterie” a comunității noastre în viitorul apropiat.
📌Vă reamintesc că acest proiect are două componente: indoor și outdoor.
♦️La interior ne vom putea bucura de: un bazin de înot, săli de recuperare și alte spații destinate practicării sportului de masă.
♦️În aer liber proiectul prevede: două terenuri de tenis pentru sezonul cald (care iarna se vor transforma în patinoar), loc de joacă pentru copii, alei, zone verzi, etc.” Mihai Cîmpeanu, primar municipiul Codlea.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic