Dotări de ultimă generație și act medical performant la Spitalul Municipal Codlea

0
1.593 vizualizari
views

În ultimii trei ani de zile sănătatea a constituit o prioritate pentru administrația publică. Spitalul Municipal Codlea a fost modernizat în integralitate, iar personalul medical completat acolo unde s-au constatat deficiențe, în acest moment la Codlea profesând 35 de medici specialișiti.

Dr. Claudia Coste, managerul Spitalului Codlea

”Echipamentele sunt de ultimă generație și actul medical este de calitate. Avem o echipă de medici dedicați și sperăm ca toți pacienții noștri să fie mulțumiți. S-a muncit mult pentru a aduce spitalul la standarde și să fim în pas cu evoluția tehnologică. Totul este schimbat începând de la Recepție, Primiri Urgențe, Laboratorul de analize, secția Interne, Radiologie, Chirurgie, dar și toate cabinetele de specialitate. La Codlea se fac acum colonoscopii decontate prin CAS, dar avem inclusiv bloc operator”

Totalul investițiilor se ridică la suma de 8 milioane de lei, iar investițiile in aparatură (fonduri nerambursabile) de 5,5 milioane lei. Una dintre cele mai apreciate secții modernizate este  ”Îngrijirilor Paliative”, dar și un laborator de Balneo-Fizioterapie

În ambulatoriul spitalului funcționează cabinetele: Cardiologie, Dermatologie, Psihiatrie-Neurologie, Reumatologie, Alergologie, ORL, Interne, Diabet, Endocrinologie, Fizioterapie, Oftalmologie, Ortopedie, Ginecologie, Chirurgie, Urologie, Hematologie. Toate cabinetele au fost dotate cu aparatură de specialitate nouă.

Dr. Claudia Coste, manager Spitalul municipal Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic