Lucrări la gaz pe strada Mihai Viteazu! Află când va fi asfaltată?

6
1.100 vizualizari
views

StrMihaiViteazuCodlea

Începând cu săptămâna 29 iulie – 4 august, vor fi demarate lucrările de înlocuire a reţelei actuale de gaz metan, se arată într-un comunicat oficial pe site-ul primăriei.

,,… reţeaua de distribuţie şi branşamente DistriGaz Sud se modifică în polietilenă – polimer termoplastic semicristalin – până la finele lunii august . După terminarea lucrărilor, strada va fi asfaltată.” – precizează Cătălin Muntean..

Pentru a veni cu informaţi concrete, am reluat firul tuturor lucrărilor efectuate pe această stradă care nu a văzut asfalt niciodată şi de care locuitorii erau nemulţumiţi, existând şi o petiţie în acest sens, datată 4 aprilie 2012. (vezi aici)

În octombrie 2012, au fost demarate lucrările pe strada Mihai Viteazu (vezi aici), însă acestea au fost sistate după ce a fost înlocuită conducta de apă şi au fost realizate branşamentele, dat fiind faptul că Distrigaz a anunţat printr-o adresă intenţia de a reface reţeaua de gaz.  Distrigaz va înlocui conductele în termen de aproximativ 30 de zile, după care administraţia locală va efectua lucrări de îndreptare şi nivelare a străzii, bordurare şi asfaltare. Din calculele noastre şi din estimările primarului Cătălin Muntean, strada Mihai Viteazu va fi finalizată complet, cu tot cu amenajare peisagistică, în această toamnă.

Totodată, am aflat pentru cititorii noştri ca Mihai Viteazu va fi prima stradă care va beneficia de iulminat cu lămpi economice de tip LED (vezi aici)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. DAR PRIMARUL A UITAT SA PRECIZEZE IN AN INCEP LUCRARILE PE STRADA MIHAI VITEAZU. AZI SUNTEM IN 31 IULIE 2013 SI LUCRARILE INCA NU AU INCEPUT POATE INCEP INAINTE DE VIITOARELE ALEGERI CAND PRIMARUL ARE NEVOIE DE VOTURI……..

    • Culmea este ca Distrigaz a avut tot timpul din lume pentru a realiza aceste lucrari.(dat fiind faptul ca adresa trimisa primariei este de la sfarsitul lui 2012 – deci putea sa realizeze aceasta lucrare pana acum de 10 ori). Mi se pare o bataie de joc din partea lor aceasta tergiversare a lucrarilor. O sa ajungem sa asfaltam strada in octombrie cand vremea va fi capricioasa si o sa reziste acel asfalt pana la primavara…….cand va trebui sa punem altul.

Comments are closed.