Lingemann România premiată pentru inovație la Topul Național al Firmelor din județul Brașov

0
1.973 vizualizari
views

Județul Brașov prin Camera de Comerț și Industrie și-a premiat firmele de top, printre acestea numărându-se și Lingemann România din municipiul Codlea. Evenimentul a avut loc la Serenity Resort, iar Lingemann s-a prezentat cu cea mai impresionantă inovație. Este vorba despre un automat de distribuție marfă, fabricat cu piese 100% românești, apreciat de foarte multe firme din lume la ora actuală. Echipamentul se adresează multinaționalelor, dar și spitalelor, industriei farmaceutice sau oricărei societăți comerciale. Vorbim despre un automat cu echipamentul electronic hi-tech realizat de echipa Lingemann, având cel mai dezvoltat nivel din punct de vedere al softului.

Dorin Șaramet, directorul general Lingemann România spune că munca de 3 ani pe acest proiect a dat roade și consideră că este momentul să strângem rândurile în afacerile romînești pentru că va urma o perioadă grea. Să facem acest lucru în primul rând la nivel de județ și apoi la nivel național.

De remarcat faptul că pentru fabricarea acestui automat, produs unic la nivel mondial, conlucrează mai multe firme din Codlea care oferă piese și subansamble pentru produsul finit. Cea mai mare mândrie a directorului general Dorin Șaramet este faptul că totul se face la Codlea.

O idee genială pusă în practica și care a necesitat o investiție de 500 mii de euro și multe ore de muncă pentru noua linie de producție.

VIDEO – LINGEMANN ROMÂNIA TOP FIRME

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic