În Codlea avem o firmă de DEZINFECȚIE care se ridică la standardul exigențelor normativelor europene

0
2.742 vizualizari
views

Anul 2020 este unul greu pentru mulți dintre noi, iar prevenția este una din armele esențiale în lupta contra Pandemiei COVID-19 – în acest context societatea KRONPASS GROUP SRL, a deschis un nou departament dorind să fie printre cei mai importanți și valoroși prestatori de servicii DDD de pe piață, în lupta contra pandemiei care ne afectează pe noi toți laolaltă.

            Kronpass Group SRL, este o echipă tânără cu specialiști în domeniul serviciilor de dezinfecție, dezinsecție și deratizare certificată ISO  în  – sistemul de management al calității, sistemul de management al mediului și sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale  – toate acestea garantând calitatea serviciilor oferite.

 De asemenea dispune de autorizații de la Direcția de Sănătate Publică Brașov, Direcția Sanitar Veterinară Brașov, cât și autorizație de funcționare eliberată de Primăria Municipiului Codlea.

Vorbind cu baieții de aici îmi dau seama că în primul rând au fost preocupați să obțină toate avizele necesare în domeniu și apoi de echipamentele de ultimă generație care au reprezentat o investiție majoră dupa spusele lor . 

Nu poți, Ovidiu, să intri pe piață decât cu aparatură de ultimă generație : atomizoare, pulverizatoarele ULV (generatoare ceață rece, nebulizatoare), foggere (termonebulizatoare, generatoare de ceață caldă), pompe mecanice (pulverizatoare de presiune joasă, vermorele), e un domeniu în care până acum era de joacă să zicem așa / ACUM NU MAI ESTE !!!”

 I-am întrebat despre produsele pe care le folosesc și mi-au spus că “ biocidele pe care le folosim fac parte doar din gama celor avizate de Ministerul Sănătății și că e de evitat orice alt produs care nu are o fișă de securiate, care nu prezintă o garanție a calității și care poate fi periculoasă pentru oameni și mediul înconjurător.

Nu vă occupați doar de DEZINFECȚIE, nu-i așa? I-am întrebat. Ne ocupăm și de Dezinsecție, atât în spații publice cum sunt parcurile, locurile de joacă, cât și pentru domeniul HoReCa , sau școli, grădinițe etc., avem o gamă largă de servicii și un portofoliu serios chiar în primele 4 luni.

 Sună interesant ce ne spun băieții de aici ( ALIN, ALEX și ANDREI ), sper să aibă succes în noua lor afacere. Vom reveni și cu alte detalii legate de ce ne sfătuiesc în această perioadă, cât și alte informații folositoare. Până atunci îi puteți găsi la unul din numerele de telefon : 0725607638  / 0720421829 sau pe e-mail : krondezinfectiebv@gmail.com  și pe pagina de facebook

https://www.facebook.com/krondezinfectie 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic