Serenity Resort, investiția anului în domeniul HoReCa

1
5.340 vizualizari
views

Cu o investiție de 6 milioane de euro în domeniul HoReCa, Serenity Resort a primit premiul oferit de Camera de Comerț și Industrie Brasov pentru investiția anului. Deși vorbim despre un domeniu în care profitul a scăzut cu peste 65% în ultimul an, Serenity Resort a investit sume importante de bani pentru a crea ceva cu totul special.

Laura Colțea, managerul Serenity Resort spune că investiția este un proiect premium orientat atât pentru evenimente sociale cât și pentru conferințe și evenimente de afaceri.

Serenity Resort dispune de o sală de evenimente corporate sau festive cu capacitatea de 400 de locuri, un restaurant a la carte cu capacitatea de 200 de locuri și 14 vile cu ponton pe marginea lacului. Peste nouă hectare de spațiu verde amenajat, fântână arteziană cu muzică și lumini led, parcare generoasă supravegheată video.

VIDEO – TOP FIRME SERENITY RESORT

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] ! Serenity Resort, investitia anului in domeniul HoReCa. Cu o investiție de 6 milioane de euro în domeniul HoReCa, Serenity Resort a primit premiul oferit de Camera de Comerț și Industrie Brasov pentru investiția anului. Deși vorbim despre un domeniu în care profitul a scăzut cu peste 65% în ultimul an, Serenity Resort a investit sume importante de bani pentru a crea ceva cu totul special. Sursa: codlea-info.ro […]

Comments are closed.