La Codlea se face o nouă dezinsecție. Ce trebuie să știți?

0
2.510 vizualizari
views

Primăria Municipiului Codlea în colaborare cu S.C. CORAL IMPEX  S.R.L., cu sediul social în Ploieşti, punct de lucru Braşov, str. Hărmanului nr.50, sc.B, et.1, ap.4, reprezentată prin împuternicit Director Sucursală Corina Ion, vă aduce la cunoştinţă următoarele :

  • în perioada 20-21 septembrie 2018, se vor efectua servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public şi privat  al Municipiului Codlea. Substanţele utilizate sunt : K-othrine Profi EC 250, având substanţa activă deltamethrin, Parainsect CE substanţa activă permethrin, folosite pentru combaterea insectelor adulte si Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, având substanţa activă S-metopren.

Produsele menţionate pentru serviciile de dezinsecţie se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.

Vă rugăm ca în perioada execuţiei serviciilor de dezinsecţie să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, in caz contrar Primăria Municipiului Codlea si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.

In cazul in care condiţiile meteorologice vor impiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a activităţilor va fi reprogramată.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic