Expoziție itinerantă de fotografie la Muzeul Tradițiilor Codlene

0
1.439 vizualizari
views

Duminică 23.09.2018, ora 12:00, va avea loc la etajul Muzeului Tradițiilor Codlene, inaugurarea expoziției de fotografie cu titlul „Anotimpuri”, organizată de grupul ~La Conacul Fotografilor~.

Cu o activitate de peste 4 ani, acest grup de fotografi amatori și profesioniști, are un număr de 7700 de membri, atât din țară cât și din străinatate, animați de dorința de a învăța, de a schimba idei, de a socializa și lega prietenii nu numai virtuale.

Prima expoziție a grupului a fost deschisă acum un an în București, moment în care s-a conturat și ideea organizării unei expoziții itinerante, din dorința de a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să vadă lucrările.

Proiectul expoziției itinerante „Anotimpuri”, cuprinde cele mai bune 72 de lucrări dintr-un total de peste 250 și reprezintă fotografii cu peisaje, portrete sau natură statică, legate de unul dintre cele patru anotimpuri.

Startul expoziției a fost dat în februarie 2018 la Cetatea Făgărașului, urmând apoi Deva, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș, Pitești, Slobozia, Constanța și Alexandria.

În perioada 23.09.2018 expoziția va ajunge și la Codlea, putând fi vizitată de publicul iubitor de fotografie până în data de 07.10.2018.

Suntem foarte mândri că din această expoziție face parte și o lucrare a fotografului codlean Ioan Petrea, care ne încântă mereu cu peisaje și fotografii deosebite din Codlea.

 

Vă așteptăm cu drag !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic