Iulia Moroșanu, medicul care a lansat proiectul ”Fapte bune pentru sănătate”

1
1.858 vizualizari
views

La cei 38 de ani, Iulia Moroșanu este șefa secției de Neurologie din cadrul Spitalului Municipal Făgăraș și lucrează aici de 3 ani de zile. Fire deschisă, sensibilă și un bun profesionist, Iulia s-a implicat în mai multe proiecte care au ca scop creșterea calității îngrijirii pacienților. În trecut s-a ocupat și de renovarea secției de Pediatrie, unde pentru crearea unui cadru plăcut pentru cei mici, a avut ideea pictării pereților cu personaje din desene animate.

Ultimul proiect este ”Fapte bune pentru sănătate”, prin care Iulia Moroșanu își dorește să amenajeze cel mai frumos parc al unui spital din România.

Spitalul din Făgăraș dispune de o suprafață generoasă și de un parc spre care dr. Iulia Moroșanu și-a îndreptat atenția, când administrația publică locală a anunțat că cetățenii pot depune proiecte pentru bugetarea participativă. Astfel, proiectul Iuliei a devenit eligibil, iar la acest moment mai este necesar votul făgărășenilor ca acesta să prindă viață.

Am stat de vorbă cu dr. Iulia Moroșanu, care ne-a spus: ”Eu sunt medic neurolog și am observat un lucru pe care nu l-am citit în cărți. În momentul în care pacientul este conectat la  familie și aici ne referim spre exemplu la un pacient cu un anevrism, recuperarea este mult mai rapidă dacă îi induci acestuia că nu se află la spital, ci într-un concediu prelungit în mijlocul naturii. Amenajarea acestui parc al Spitalului Făgăraș poate face miracole. Dacă oamenii vor vota acest proiect în valoare de 15.000 de euro, parcul Spitalului municipal Făgăraș va deveni o realitate. 

Despre dr. Iulia Moroșanu, managerul spitalului Mihaela Pandrea are doar cuvinte de laudă și spune că de astfel de oameni are nevoie sistemul sanitar românesc.

 
Făgărășenii mai au la dispozitie câteva zile pentru a susține acest proiect , iar acest lucru se poate face accesand link-ul:

https://bp.primaria-fagaras.ro/proiecte/ și votând ~Fapte bune pentru sanatate~

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.