În timp ce candidații cerșesc voturi, cerșetorii o fac pentru o pâine!

1
1.478 vizualizari
views

Suntem în plină campanie electorală și candidații, atât cei pentru Consiliul Local cât și cei pentru jilțul de primar, se întrec în promisiuni unele mai fanteziste decât celelalte. Însă problemele reale ale Codlei trec de cele mai multe ori neobservate, la fel cum este foarte greu pentru unii să vadă pădurea din cauza copacilor.

Una dintre acestea este cerșetoria.  Zilnic, aceiași copii te întâmpină în fața magazinelor pentru 1 leu, aceleași chipuri care inspiră milă te abordează înainte să îți arunci cumpărăturile în portbagajul mașinii. Societatea pare cumva resemnată, ca și cum cerșetorii fac parte din cotidian, deși prezența acestora este total greșită. Dar nimeni nu spune nimic.

Principalul vinovat este autoritatea publică locală. Administrația ar trebui să ia măsuri, însă acest lucru se face împreună cu o gândire sănătoasă a consilierilor locali, care ar trebui să găsească soluții pentru diminuarea și ulterior stoparea acestui fenomen al cerșetoriei. Dar ne este mult prea rușine pentru a deschide subiectul, dar să mai și venim cu rezolvări!

Cine știe, poate peste alți 4 ani sau 8 sau când ne vom schimba mentalitatea de a acționa corect și responsabil.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Felicitări !!!… pentru acest articol ..sper ca noul primar să ia taurul de coarne și să-i integreze pe acești nenorociți ai soartei…cu toate că părinții lor sunt buni de muncă.. îi veci vânzând haine, încălțăminte, parfumuri.. precis furate.. nimeni nu-i întrebă de unde le au…stau in fata primăriei, poliției,…

Comments are closed.