Grupul de inițiativă civică din Codlea vrea să facă politică. Paraschivescu Ovidiu strânge semnături să candideze la primărie

1
1.638 vizualizari
views

Grupul de inițiativă civică ”Codleanul” s-a transformat de ceva timp într-un grup politic ce are ca scop autopromovarea politică a unor membri USR, printre care Ovidiu Paraschivescu și Agache Aurel Dionisie.

Deși vorbim despre un grup cu un număr rezonabil de cititori pe facebook, cei doi moderatori principali ai grupului mai sus-amintiți au început să își arate timid intenția de a candida la funcții publice, după ce timp de aproximativ 3 ani au salvat Codlea doar la nivel declarativ și doar pe facebook.

În cursul zilei de duminică, 26 iulie, 6 persoane și un câine adunau semnături prin Codlea pentru susținerea lui Paraschivescu Ovidiu la funcția de primar pentru alegerile locale din 27 septembrie. O pălărie cam mare ar spune unii, dar speranța moare ultima.

Liderul grupului l-a luat sub aripă și pe Agache Aurel Dionisie, fost consilier local rămas fără funcție și dat afară din consiliu după ce Erwin Albu i-a retras sprijinul politic. Pentru Agache Aurel Dionisie trădarea față de fostul coleg de la UPC a fost o rampă de lansare către visul de a ajunge din nou consilier local, de această dată pe listele USR Codlea. 

Rămâne de văzut cât de receptivi vor fi codlenii la promisiunile useriștilor de a salva orașul și vom încerca pentru cititorii noștri să facem un portret de candidat al celor doi protagoniști pentru a ne edifica în privința realizărilor acestora.

Sursa foto: Codleanul

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Conform legii poate candida orice cetățean român domiciliat în localitatea respectivă timp de cinci ani…și să fie curat la propriu și figurat… să fie sănătos , să aibă acoperișul întreg,..și să nu aibă dosare penale ..cât despre șansa acestora e la latitudinea electoratului… adică zero..

Comments are closed.