Liberalii de la Codlea, retrospectivă și planuri de viitor pentru comunitate

1
2.083 vizualizari
views

Marian Popoiu, președintele PNL Codlea susține că echipa condusă de acesta este pregătită pentru proiectele de viitor ale municipiului Codlea. Președintele organizației liberale codlene infirmă zvonurile potrivit cărora Cătălin Muntean va fi candidatul partidului la alegerile locale.

Candidatul PNL este Erwin Albu, consilier local cu atribuții de viceprimar. Acesta întregește echipa PNL pentru alegerile din toamna 2020.

Ne aflăm la un final de mandat în care am realizat tot ce ne-am propus. Printre altele, aș menționa sălile de sport de la școlile gimnaziale, proiectul creșei aflat în construcție, proiectul claselor de elevi de pe strada Horia nr 5. Singurul lucru care mă surprinde este asumarea acestor proiecte de către echipa PSD. Suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de cetățeni, având în vedere că aceștia ne-au oferit o majoritate în consiliul local, majoritate în baza căreia am reușit să ne impunem proiectele pentru comunitate.”

Referitor la candidatul Erwin Albu, președintele partidului Marian Popoiu apreciază că acesta a devenit un om de echipă capabil să ducă la finalizare proiectele Partidului Național Liberal.

PNL Codlea își dorește o campanie curată, cu principii democratice, având la bază asumarea unor proiecte viabile penru perioada 2020 – 2024, printre care: centura ocolitoare a orașului, eficientizarea serviciului de salubritate și dezvoltarea orașului prin atragerea de investitori și crearea de noi locuințe.

Echipa PNL Codlea se bucură de încrederea și experiența președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, în alegerea unor soluții optime pentru creșterea economică a orașului.  

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Nu puteați găsi un om curat.?..cum rămâne cu sutele de amenzi, dosare penale pentru conturbarea liniștii publice, cu sute de mii de lei restantei la plata amenzilor…eu zic să vă orientați la un om întreg la cap,cu o meserie ,care a făcut ceva in viața…nu papagali vorbitori că asta…

Comments are closed.