Prima pereche de panda roșu din România se află la ZOO Brașov

0
1.096 vizualizari
views

”Ne bucurăm să împărtășim cu voi vești bune! Săptămâna trecută a sosit cel de-al doilea exemplar de panda roșu, un mascul în vârstă de un an, precum și o femelă de zebră Grant, în vârstă de doi ani.

Zebra este primul exemplar din istoria Grădinii Zoologice Brașov, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să mai aducem încă cel puțin un exemplar, iar masculul de panda roșu formează alături de Peggy prima pereche de panda roșu din România.

Cele două animale au venit de la Grădina Zoologică Zagreb și, după perioada obligatorie de carantină de 30 de zile, vor putea fi văzute de către vizitatori.

Până atunci, vizitatorii pot vedea celelalte animale din colecția noastră, aproximativ 400 de exemplare din 113 specii. Programul de vizitare al grădinii zoologice este zilnic între orele 09:00 și 20:00 (ultimele bilete se pun în vânzare la ora 19:15). prețul biletelor este de 20 de lei pentru adulți, respectiv 10 lei pentru copii.

Menționăm că măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 sunt în continuare în vigoare și că Planetariul, Autobuzul virtual, Casa maimuțelor și Clădirea tropicală (reptile și pești exotici) sunt în continuare închise pentru vizitatori”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic