Flashmob de nota 10 al elevilor Liceului Teoretic ”Ioan Pascu”

0
1.507 vizualizari
views

Cu ocazia zilelor dedicate proiectelor Erasmus+ (15–17 octombrie 2020), Liceul Teoretic ”Ioan Pascu” Codlea a fost gazda unui flashmob în data de 16.10.2020, desfășurat pe terenul te sport.

Proiectul Erasmus +, finanțat cu fonduri europene, se va derula în perioada 2020-2022 și poartă numele de EurHop. Semnificația denumirii face referire la Uniunea Europeană și un stil de dans, deoarece scopul proiectului constă în implicarea elevilor și profesorilor din cadrul liceului și nu numai, în dans și mișcare.

Astfel, tinerii vor descoperi valorile europene (identitate națională, integritate, unitate, egalitate, universalitate). Totodată, vor învăța diferite stiluri de dans specifice țărilor partenere în proiect: Franța, Croația, Spania, Turcia, Ungaria și România. Dansul este limbajul universal care vine în sprijinul tinerilor adolescenți, stabilind astfel punți de legătură cu partenerii lor europeni. Scopul proiectului nu este de a deveni dansatori profesioniști, ci să se exprime prin intermediul dansului și al mișcării.

Proiectul este coordonat de doamna profesor de engleză Lungu Oana Maria, iar proiectul are în vedere o serie de mobilități cu elevi și profesori în țările partenere, mobilități ce vor fi finanțate, în totalitate, de Comisia Europeană.

VIDEO FLASMOB ”EUR-HOP” ERASMUS+ (link-ul de mai jos)

https://www.facebook.com/watch/?v=1208426402862113 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic