Situația în școlile din Codlea în vreme de pandemie

0
2.303 vizualizari
views

Instituțiile de învățământ din municipiul Codlea își desfășoară activitatea în scenariul verde. Toți elevii sunt la cursuri cu respectarea măsurilor de protecție și de distanțare fizică, atât în sălile de curs cât și în curtea școlilor. La acest moment nu există niciun caz confirmat pozitiv printre copii.

Un singur elev din ciclul primar de la Liceul Teoretic Codlea (Școala Germană) se află în autoizolare la domiciliu ca și contact direct, după ce mama acestuia a fost confirmată pozitiv, asimptomatic.

Pentru a veni cu informații în sprijinul părinților și cetățenilor îngrijorați, facem precizarea că o instituție de învățământ trece în scenariul roșu și elevii fac orele exclusiv online doar în cazul în care în școală sunt confirmate pozitiv 3 cazuri. Dacă se confirmă 1 singur elev, clasa respectivă trece în scenariul roșu și face cursuri online pentru 14 zile. Același scenariu este valabil și pentru 2 elevi confirmați pozitiv, indiferent dacă sunt din aceeași clasă ori din clase diferite.

Municipiul Codlea nu are cazuri de copii confirmați pozitiv, elevi ai instituțiilor de învățământ din localitate. 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic