Erwin Albu scos ”din cărți” la Codlea din cauza declarației de integritate impusă de PNL

1
4.460 vizualizari
views

Declarația de integritate pe care o cere PNL-ul tuturor celor care urmează să dețină o funcție publică face o victimă și la Codlea. PNL, Organizația Județeană, a cerut tuturor membrilor cu funcții publice să depună o declarație de integritate potrivit căreia să nu fi fost condamnaţi definitiv vreodată în viaţă.

Cel mai probabil decizia șefilor liberali vine în contextul unei alianțe cu useriștii, la solicitarea celor din urmă, iar regula s-a aplicat deja pentru consilierii județeni.

Erwin a fost condamnat defintiv în dosarul penal nr. 17563/197/2007, la 6 luni închisoare pentru infracțiunea de emitere a unui CEC fără a avea la tras disponibil suficient (2 fapte)cu suspendare.

Este posibil ca din candidat la postul de primar susținut de PNL la alegerile locale, Erwin Albu nu poată deține nici funcția de consilier. În acest moment nu există o confirmare oficială legat de Erwin Albu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Sa fie primit! Va fi liniște în oraș.
    Jos penalii! Apropo, acest candidat știu că mai avea de făcut niște ore in folosul comunității! Le-o fi făcut??? Cu siguranță de acum va avea timp. :)))

Comments are closed.