Târg caritabil cu vânzare de produse , tombole și multă distracție în parcul Tractorul din Brașov

0
867 vizualizari
views

Dacă poți oferi 3 minute din viață, poți citi, iar dacă îți rezervi alte câteva minute poți ajuta! Despre asta vorbim..

Mămicile inimoase din Brașov se mobilizează din nou! Datorită faptului că la primul târg organizat pentru Alessia în Brașov s-au strâns aproximativ 15.000 euro, mămicile au decis să organizeze încă unul, mai mare și mai frumos! Astfel, în perioada 3-4 octombrie, între orele 10:00-18:00, se va organiza pe aleea parcului Tractorul din Brașov (între Patinoarul Olimpic și fântâna arteziană), un târg caritabil pentru ajutorarea micuței Alessia.
În schimbul unor mici donații, participanții vor putea alege dintr-o gamă variată de jucării, haine pentru copii şi adulți, încălțăminte, accesorii, cărți, decorațiuni şi multe alte lucruri interesante.
Organizatorii au pregătit mai multe tombole decât la prima ediție, tombole la care pot fi câștigate premii sau diferite servicii oferite de sponsori, cărora mămicile le mulțumesc frumos pentru sprijin!
Pentru distracția copiilor, vor exista baloane colorate, servicii de face-painting, tobogan, animatori și multe alte surprize.
Practic, oricine poate participa. Fie că doriți să cumpărați ceva pentru a o ajuta pe Alessia, fie că sunteți la plimbare în aer liber sau că doriți să vă petreceți ziua într-un mod inedit!
Vă încurajăm să veniți la târg pentru a vă distra și pentru a cumpăra lucruri la prețuri foarte mici.
Vă așteptăm cu drag! Împreună pentru Alessia!
––––––––––––––––––––––
Povestea Alessiei:
Alessia Lăcrămioara Curcă are doar 1 anișor și 6 luni și este diagnosticată cu SMA-1 (Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1).
SMA-1 înseamnă degradarea progresivă a celulelor musculare de la nivelul întregului corp, inclusiv degradarea celulelor de la nivelul aparatului respirator, ceea ce conduce inevitabil la deces prin stop cardiac.
Vestea minunată este că recent a fost aprobat spre vânzare Zolgensma, un tratament care oprește evoluția acestei necruțătoare boli. Șocant este costul acestui vaccin, considerat cel mai scump medicament din lume. Pentru Alessia, o viață lungă și frumoasă costă 2.1 milioane dolari.
De obicei, copiii bolnavi fac stop cardio respirator înainte de împlinirea vârstei de 2 ani, astfel că este foarte importantă intervenția din timp și administrarea vaccinului Zolgensma cât mai repede.
Foarte mulți oameni i s-au alăturat Alessiei în această călătorie, însă are nevoie de încă și mai mulți ca să ajungă la destinație.
Prin toate metodele de donare s-au strâns până acum aproximativ $1.426.920 din cei 2.125.000 dolari necesari, adica 68%.

Persoană de contact cu detalii pentru târg:
Denisa Stoia, 0724277926

Mai multe detalii aici:

https://www.facebook.com/events/654229238613359/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic