Primul an în care vârstnicii nu au fost sărbătoriți

0
1.222 vizualizari
views

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată anul acesta doar printr-o declarație a primarului ales, pe o rețea de socializare. Din cauza pandemiei, la 1 octombrie nu a mai avut loc spectacolul ”Onoare Vârstinicilor” unde seniorii participau la Casa de Cultură a municipiului Codlea.

”Astăzi este Ziua Internațională a persoanelor vârstnice. O zicală din înțelepciunea românească spune: „cine nu are bătrâni, să-și cumpere”. Pentru comunitatea noastră, resursa de înțelepciune a seniorilor și importanța lor în viețile noastre și în societate sunt deosebit de importante și le vom prețui ca atare.
Primul pas care susține aceste afirmații este transformarea Sălii de Nunți în Centru de Zi pentru seniori. Va fi un loc dedicat lor, unde vor socializa, își vor petrece timpul în cel mai plăcut mod, vor beneficia de activități și evenimente care să le bucure sufletul și să le arate permanent cât de mult îi prețuim. Este un proiect important și frumos.
Astăzi, de ziua dumneavoastră dragi seniori, vă transmitem tot respectul și considerația noastră. Să aveți sănătate, liniște și să ne bucurați cu înțelepciunea și experiența de viață cât mai mulți ani înainte!”  – Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea

Update: Vârstnicii vor fi sărbătoriți la sfârșitul acestei luni de comun acord cu Asociația Pensionarilor.

Sursă foto Mihai Cîmpeanu, arhivă

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic