Elevi și profesori reuniți în proiectul Erasmus+ ”Identitate în diversitate”

0
886 vizualizari
views

Săptămâna 12-16 decembrie 2022 a avut o însemnătate aparte pentru Liceul Teoretic ,,Ioan Pascu” Codlea, datorită mobilității din cadrul proiectului ,,Erasmus+” ,,Eur’Hop” (2020-2023), cu tema ,,Identitate în diversitate”.

Astfel, toate activitățile desfășurate în această săptămână de cei 11 profesori și 34 elevi din Franța, Spania, Croația, Ungaria și Turcia și elevii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic au vizat activități de dans, prin care copiii au încercat, ca prin mișcări artistice să își exprime sentimentele, emoțiile, trăirile, să creeze propriul lor dans pe melodia preferată, au învățat să danseze alături de talentata doamnă Loredana Adam să danseze un dans românesc autentic, precum și un dans pe melodia ,,Black and White” a lui Michael Jackson. Alte activități atractive au constat în: pictarea unui tablou cu imaginea dansatorului preferat, o șezătoare alături de invitați ai comunității codlene alături de doamna Loredana Adam, crearea unei poezii în toate limbile tuturor țărilor partenere și limba engleză, care promovează valorile europene. Elevii și familiile lor au găzduit elevii din aceste țări partenere, împărtășind din experiența și din cultura noastră.

Această săptămână de schimb de experiență s-a încheiat vineri cu un flashmob în curtea școlii, la care au participat toate cadrele didactice, toți elevii din școală și participanții proiectului Erasmus+, cât și părinți.

VIDEO – Ansamblul Măgura la Erasmus+

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ