Exemple de bune practici la Școala Profesională Specială Codlea

0
794 vizualizari
views

Simpozionul „ Exemple de bune practici în activităţile elevilor cu CES” din cadrul Proiectului Judeţean „Fantezie, culoare şi gust”, ediţia a VIII-a s-a desfăşurat astăzi, 15 decembrie 2022, la Şcoala Profesională Specială Codlea, sub coordonarea  cadreleor didactice, a maiştrilor instructori şi a directorului instituției, Moraru Maria- Camelia.

Simpozionul a cuprins o expoziţie ” Feeria sărbătorilor de iarnă” cu produse confecţionate de elevi  în atelierele şcolii, dar şi o sesiune de prezentări ale şcolii organizatoare şi ale partenerilor invitaţi: Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Braşov, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Codlea, Şcoala Gimnazială Nr. 3 Codlea, Liceul Teoretic „Ioan Pascu” Codlea, Şcoala Gimnazială Holbav, Şcoala Gimnazială Vulcan, CSEI Braşov, CSEI Brădet, CSEI Făgăraş și DGASPC Brașov.

Scopul simpozionului a fost de a realiza un schimb de experienţă  între cadrele didactice participante, de a promova bunele practici în toate activităţile desfăşurate cu şi pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic