Noi investiții la Spitalul Municipal Codlea

0
119 vizualizari
views

Administrația publică locală pune accent pe dezvoltarea serviciilor medicale din municipiul Codlea. Spitalul Municipal Codlea oferă servicii de înaltă calitate, cu un personal medical bine pegătit.

După modernizarea Secției de Pediatrie, a fost 𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐂𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐎𝐟𝐭𝐚𝐥𝐦𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞, iar lucrările pentru renovarea și redecorarea zonei de primire a pacienților în spital și în ambulatoriu continuă într-un ritm susținut.
Pentru că sănătatea membrilor comunității noastre este extrem de importantă am, Primăria Codlea a identificat 𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 prin care putem crește standardul serviciilor medicale, explică primarul Mihai Cîmpeanu.
 
Pe 15 decembrie au fost votați 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 pentru a depune cererea de finanțare, prin Programul PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ, pentru proiectul „𝐃𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐝𝐥𝐞𝐚” (𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞: 𝟏𝟐.𝟒𝟗𝟒.𝟓𝟖𝟎,𝟖𝟖 𝐥𝐞𝐢 𝐜𝐮 𝐓𝐕𝐀) și indicatorii pentru proiectul „𝐀𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐫𝐢𝐬𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐨𝐜𝐨𝐦𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐝𝐥𝐞𝐚, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯” (𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞: 𝟕.𝟕𝟎𝟔.𝟐𝟏𝟐,𝟕𝟏 𝐥𝐞𝐢 𝐜𝐮 𝐓𝐕𝐀).
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic