Elevi ai Liceului Teoretic ”Ioan Pascu”, printre beneficiarii proiectului „Liderii de mâine”

0
1.477 vizualizari
views

Asociaţia Femeilor de Afaceri şi a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi Brașov (AFAFCI), membră a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România (CAFA) a lansat marți, 4 decembrie 2018, proiectul „Liderii de mâine Brașov”, ediția a IV-a.

Obiectiv: educarea  tinerilor în spiritul  apartenenţei la comunitatea locală braşoveană, prin informarea lor cu privire la „mecanismul de funcţionare” al acesteia şi conştientizarea lor despre implicarea civică. 

Beneficiarii direcți: elevi de clasa a XI-a din cinci colegii și licee din județul Brașov, respectiv Colegiul de Științe „Grigore Antipa” Brașov, Colegiul „Emil Racoviță” Brașov, Liceul Teoretic „George Moroianu” Săcele, Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș și Liceul Teoretic „Ioan Pascu” Codlea.

Elevii selectați vor participa la sesiuni de pregătire conţinând următoarele module tematice: Administraţie Publică Locală și Turism, Economic și Sănătate, Educaţie, intercalate cu sesiuni de dezbateri și leadership. Domeniile alese reprezintă componente de baza ale comunităţii brașovene.

Astfel, proiectul care se va desfășura pe parcursul anului școlar 2018 – 2019 nu ar fi posibil fără sprijinul autorităților locale și județene.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic