Invitati la una din cele mai frumoase locatii din oras, unde oricine poate servi din bucatele alese, echipa Codlea Info s-a gandit sa realizeze pentru cititori un material despre munca unor oameni de success. Arta culinara presupune sa ai anumite inclinatii, talent si imaginatie, sa stii ce ingrediente folosesti, dar mai ales sa pui suflet pentru a aseza pe masa clientului bucate din cele mai alese. Si pentru ca specificul Best Pizza este pizza in cele mai diverse sortimente, am smuls din secretele bucatariei sotilor Patrascu. Fetele noastre nu au ezitat sa puna intrebari ca niste adevarate gospodine, in timp ce baietilor le ploua in gura de pofta in timp ce filmau.
Cel mai mare secret dezvaluit de patroni nu ne-a surprins pentru ca l-am simtit si noi, acesta nefiind un ingredient din compozitia pizzei. Asa cum am retinut de la doamna Patrascu, calitatea serviciilor oferite, buna dispozitie, zambetul si serviabilitatea, sunt “sarea si piperul” unei pizza de calitate. Si mult suflet.
Din bucataria maestrilor – Best Pizza
:))))))) Am mancat si noi aseara eugenii, si biscuiti imaginandu’ne ca e pizza!:)) Felicitari pentru munca depusa, si pentru calitatea produselor oferite!:D
superrr bunaaa pizza!
Comments are closed.