Deranjati de parcarile ilegale,cetatenii Codlei iau atitudine

12
2.414 vizualizari
views

Astazi am primit pe adresa de contact a site-ului, contact@codlea-info.ro , cateva imagini din partea unui cetatean care a surprins actiunea disperata a unui sofer de a evita sa parcheze in zona centrala, acesta parcand de-a curmezisul exact in sensul giratoriu. Soferul a incuiat masina, a plecat, iar dupa ce si-a rezolvat problema a revenit si si-a continuat drumul, spre stupefactia celor prezenti in zona.

Gestul soferului este de inteles, daca acesta a rationat conform urmatoarei deductii logice: „Daca fac ce face politia, inseamna ca este legal”

No comment

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

12 COMENTARII

 1. Sa ma intreb unde era renumita firma Hi Speed Recovery, cand masina politiei tare frumos ne sedea acolo? Retoric sa ma intreb, ca e clar, nu toti suntem supusi acelorasi legi! Concluzia mea e una singura, pot parca oriunde vreau, urmand exemplul politiei. Daca ei pot, si eu pot! Nu? Ar mai fi posibilitatea ca dragilor de ei sa le trebuiasca ochelari dar o exclud, ca ambele parti stiu si vad atat de bine cand e nevoie sa imparta amenzi!

 2. […] Deranjati de parcarile ilegale,cetatenii Codlei iau atitudine Thu Dec 30, 2010 12:58 pm Astazi am primit pe adresa de contact a site-ului, contact@codlea-info.ro , cateva imagini din partea unui cetatean care a surprins actiunea disperata a unui sofer de a evita sa parcheze in zona centrala, acesta parcand de-a curmezisul exact in sensul giratoriu. Soferul a incuiat masina, a plecat, iar dupa ce si-a rezolvat problema a revenit […] […]

 3. Nu cred ca masina politiei ar trebui luata ca exemplu. In orice tara si oras din lume, politia are dreptul de a bloca, redirectiona ori opri orice drum in situatie de urgenta sau precautie. Se pare ca iarasi gindim superficial si doar spunem ce simtim fara sa avem o intelegere a faptelor. Dar sunt de acord ca in acez caz, Politia Codlea sau Hi Speed recovery trebuia sa actioneze. Si dupa legea multor tari incuzand Romania, fotografia poate fi folosita macar pentru o amenda.

 4. Iar catre persoana care a facu remarca „Daca fac ce face politia inseamna ca e legal”. Chiar ma mir sa vad acest comentariu. Politia are dreptul de a aresta, trage cu arma, cere sa vada permisul de conducere, actele de identitate, etc. Noi, persoanele civile nu avem acest drept, chiar nici Domnul Primar sau Domnul Presedinte al Romaniei.

 5. Felix, cred ca ti-a scapat subtilitatea acelei remarci. Si da-mi voie sa iti spun ca iti scapa si alte lucruri. Nici macar politia nu este mai presus de lege, asa este in tara aceasta, numita Romania.

  Daca ai sti tu cum este cu dreptul de a aresta, de a trage, de a cere un banal permis de conducere la control, te-ar bufni plansu`, Felix. Sa vezi tu cati impertinenti sfideaza agentii de la circulatie, te crucesti. Iar tot ce poate face politia (ce legea ii permite) , este sa aplice amenzi, amenzi care deseori sunt contestate in instanta.
  Esti cam de mult timp plecat in SUA, Felix. 🙂

 6. Ai dreptate Andu, dar totusi trebuie sa incepem de undeva de a respecta legea. Si daca noi ca persoane civile incercam sa facem ce face politia, atunci inseamna ca nu prea avem sanse sa fim protejati de lege. Inca odata, ai dreptate de abuzurile facute si stiu ca nu este usor sa te ridici mai presus decit domnii politisti :). Totodata ai dreptate si de faptul ca am plecat de acasa de mult, dar ma bucur sa mai pot vorbi si comenta despre ceea ce este acasa. Stiu ca ni fiecare comentariu care il fac este bun, dar macar ne arata si un alt punct de vedere 🙂

 7. Eu te astept acasa la un Break Dance ca pe vremuri, sa udam vreo doua prosoape, si am sa iti povestesc mai multe, Felix. 🙂 Sanatosi sa fim, ca nu ne ia nimeni din mana penita de scris si calimara.

 8. Ai dreptate barbate :). Am sa vin in Februarie. Abia astept, nu am mai reusit sa ajung pe acasa din Ianuarie 2009. Ma maninca talpile si imi este tare dor de Codlea si de toti prietenii de acasa

 9. Bravo Bravo mult curaj pentru un om de Codlea sa posteze asa ceva in ciuda consecintelor cu ghilimelele de rigoare:)

 10. nici in ziua de astazi nu mi-au auds masina inapoi,de pe data de 17 decembrie 2010 si pana in ziua de astazi nu mi-au adus masina inapoi,mergem mai departe legal sa vedem ce se intampla cu adevarat,eu o sa va tin la curent nu va faceti probleme

 11. pe data de 17 decembrie firma de ridicari auto mi-au furat masina din loc parcata legal,de pe strada muntisor numarul 14 de unde nici nu aveau dreptul legal sa ridice masini,pe acea strada nu au avut dreptul sa ridice masini niciodata,am parcat legal si tot mi-au furat masina,nici na-m avut timp sa urc in bloc si sa cobor ,cand am coborat nu mai era masina ,eram disparat ca mi sa furat masina nu mai staiam ce sa fac,am fost la politie si am depus plangere penala si astazi 6 ianuarie si tot nu mi-am primit masina inapoi,ma rog de politie zi de zi sa-mi scoata masina de la hoti,ce sa mai cred eu despre toata legea asta din Codlea!!!!!!!!! ceeeeeeeeeeeee?La politie mi se spune ca nu-i de competitia lor,dar atunci de competitia cui este cand un hot te fura,a cuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!a lu mama si a lu tata???????

 12. locul de unde-i ridica masina este un loc in Codlea unde chiar nu deranjeaza pe apsolut nimeni ,este singurul loc din acea zona unde chiar nu incurci pe apsolut nimeni si ei si-au pus semn de circulatie acolo special sa stea la agațat

Comments are closed.