Daruri din suflet

2
990 vizualizari
views

Câtă bucurie am văzut în ochii şi pe zâmbetul timid al Ştefaniei Codleanu când am fost acasă la ea, la Centrul de Plasament “Albina”, pentru a-i duce darurile oferite din suflet de un om mărinimos, cititorul nostru fidel, Horaţiu. A rămas fără cuvinte tânăra noastră talentată la desen, căci , după cum ne-a mărturisit, este pentru prima dată când cineva o sprijină în pasiunea ei – desenul. De multe ori ne dorim cât mai mult şi uităm că fericirea stă în lucruri mărunte, Ştefania ne-a reamintit acest lucru când s-a bucurat din tot sufletul pentru fiecare lucru primit, gândindu-se că acum se poate pune pe treabă, că nimic nu o va împiedica să facă ce-i place mai mult, să transpună în desenele ei o lume mai frumoasă şi mai bună, căci răutăţii vieţii şi a oamenilor care au  făcut-o orfană această tânără îi răspunde cu ce are ea mai bun.

Ştefania i-a mulţumit lui Horaţiu prin bucuria din ochii ei, noi îi mulţumim din nou pentru tot sprijinul acordat acestei tinere talentate, fiind singurul care s-a gândit că talentul există, dar acesta trebuie fructificat şi lucrat încontinuu, iar materialele necesare nu îi sunt la îndemână fetei.

Şi îmi permit să adaug acestui articol un post-scriptum:

Rar întâlneşti oameni cu suflet mare şi dornici să ajute, dar şi mai rar întâlneşti oameni care şi fac ceva pentru semenii lor, nedeorind să sune a laudă, îi mulţumim pe această cale lui Horaţiu pentru sprijinul moral şi financiar acordat echipei Codlea-Info, fiind printre puţinii oameni care ne sprijină în munca de voluntariat pe care o facem, aceleaşi mulţumiri i le aducem şi dlui. Dan Vlad.  Despre aceste inimi mari, vom publica un material în curand.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. O calitate atat de rar intalnita in ziua de azi la semenii nostri, aceea de a oferi neconditionat. In fata acestor oameni care stiu sa daruiasca, sa intinda o mana atunci cand ai mai mare nevoie, imi scot palaria si imi spun: „Mi-ar placea sa pot fi macar pe jumatate ca ei”.

  2. stefiiiiiiiii:X ma bucur foarte mult pentru ea pentru ca in sfarsit ia vazut cineva talentul la desen :X

Comments are closed.