Revista Business & Charity

0
785 vizualizari
views

Sunt atatia oameni care au nevoie de ajutorul tau! E simplu sa ii ignori cand nu stii cine sunt si cata suferinta le aduce fiecare noua zi…Dar daca ar avea un chip, un nume, ti-ar fi prieten sau vecin?… Afla cine sunt si ce poti face pentru ei!

 

Business & Charity iti prezinta persoanele aflate in dificultate si modalitatile de a le ajuta, te provoaca sa nu ramai indiferent si sa te implici activ in comunitatea locala.

 

“Business & Charity” este o iniţiativă a Reţelei de Sprijin Comunitar (CAN) şi urmăreşte promovarea organizaţiilor neguvernamentale, nonprofit (ONG-uri) care desfăşoară proiecte de caritate în judeţ, cât şi mediatizarea firmelor implicate în astfel de proiecte. Ne propunem să atragem cât mai multe firme în activităţi de responsabilitate socială care să ajute în mod direct beneficiarii ONG-urilor locale şi să contribuie la îmbunătăţirea unor probleme sociale existente în comunitatea braşoveană.

Business & Charity este prima revista din Romania care aduce impreuna mediul de afaceri si pe cel nonprofit. Revista promoveaza proiectele sociale ale ONG-urilor, precum si actiunile de responsabilitate sociala ale companiilor din judetul Brasov.

 

Afla si tu cum poti face viata mai buna celor mai putin norocosi decat tine! Intra pe www.business-charity.ro pentru a afla mai multe despre aceasta initiativa!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic