Dans, cânt și joc, și cei mai frumoși cai în Cetatea Făgărașului

1
1.935 vizualizari
views

Făgărașul a intrat în sărbătoare. Cavaleri, strajeri, domnițe, dar și dans, cânt și joc, artiști și ansambluri folclorice, se  întrec în prezentarea specificului zonei prin portul specific și învățăturile tradiționale, un frumos spectacol închinat Zilelor Cetății Făgărașului și făgărășenilor.

Cetatea Făgărașului – Legendă vie

Evenimentul nu este singular, tot în aceste zile s-a desfășurat și  Turnirul Cetăților, oferind turiștilor și localnicilor o paletă completă a obiceiurilor si tradițiilor din timpuriu.

Făgărășenii prezenti în prima zi la sărbătoare au avut de ales între scena instalată în fața cetății, acolo unde programul bine ales a fost aplaudat de spectatori si spectacolul de echitație din spatele cetății, loc în care s-au întrecut cei mai frumoși cai ai hergheliei de la Sâmbăta. Nici mestesugarii nu lipsesc. Acestia îsi demonstrează talentul și îndemânarea în modelearea lutului, a lemnului și argintului.

Click next page

Programul special pregătit de organizatori promite să surprindă plăcut în fiecare zi până duminică.

Cetatea Făgărașului – Legendă vie (VIDEO)

Vezi galeria foto completă pe facebook >CLICK AICI<

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Dans, cant si joc, si cei mai frumosi cai in Cetatea Fagarasului : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

    […] tradiționale, un frumos spectacol închinat Zilelor Cetății Făgărașului și făgărășenilor.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Fagaras: Cetatea si-a deschis portileVineri Medieval al lui 13 din Cuptor in Cetatea […]

Comments are closed.