CFR lansează o nouă ofertă- Mai ieftin cu trenul la sfârșit de săptămână

0
849 vizualizari
views

Lasă călătoria cu trenul pe weekend și vei beneficia de reduceri. CFR lansează o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână, este lansată de către Căile Ferate Române şi înseamnă o reducere de până la 35% a preţului călătoriei.
Biletul de weekend intră în vigoare luni, 20 august, şi conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekenduri, iar călătorii beneficiază în baza lui de reduceri de la 15 la 35%, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună, informează un comunicat al CFR.
Astfel, dacă alegeţi oferta pentru 4 weekenduri, veţi beneficia de reducerea de 35% din tariful normal de călătorie; pentru 3 weekenduri preţul este mai mic cu 25%, iar în cazul a doua weekenduri veţi plăti cu 15% mai puţin.
De exemplu, dacă alegem ofertă pentru trei weekenduri pe ruta Bucuresti-Constanta (la tren InterRegio) se vor economisi 80 de lei, preţul pentru cele trei călătorii fiind de 247,05 lei.
În cazul a trei weekenduri pe ruta Bucuresti-Sinaia (la tren InterRegio), biletul de weekend costă 156,6 lei, cu aproximativ 50 lei mai puţin decât pentru 6 călătorii la preţ întreg (corespunzătoare celor 3 weekenduri), care ar costa 208,8 lei.
Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1.000 de kilometri.
CFR mai precizează că acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei. Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri şi nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului. (preluare după Ora de timiş.ro)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic