Dacă ești din Codlea și nu îl votezi pe Erwin Albu în Parlamentul European, nu ești codlean!

7
1.769 vizualizari
views

erwinalbu protest codlea

Îmi era dor să scriu despre Erwin Albu. O spun cu toată sinceritatea și convingerea că îl cunosc mai bine decât mulți alții. Citisem prin vecini un comunicat de presă azvârlit în silă de un editorialist, ca și cum ar fi vrut să scape de gura lui și campania acestuia, și am știut că unii sunt născuți din copy-paste și cărați de muscă-n …wordpress.  Apoi văzusem pe un fluturaș de campanie că omul care pe bună dreptate a pus Codlea pe harta României, s-a făcut grăjdar pe la Sibiu și se pozează cu mâna pe coada unei vaci, promovând produsele bio și viața zamolxiană.  Și am știut că el, Erwin Albu, este o sursă inepuizabilă de idei.

N-am întâlnit un om atât de îndârjit, care să fie perseverent la sânge, care  să caute și să găsească soluții pentru a-și atinge scopul, să trebuiască să îndure ocară, bătaie, bătaie din nou și iar bătaie ca la hoții de cai.

Știți care este avantajul de a avea un astfel de om să îți susțină cauza? Acela că îl pui în coșciug, bați capacul sicriului în cuie și el continuă să strige în timp ce cântându-i Prohodul îl lași în groapă: „Nu vă lăsaaaați, dați o palmă sistemuluuuui!!!” Ăsta sigur e om, nu vreun spiritus plebeus pe care de proști și ignoranți nu știm să îl apreciem noi, cei din generația cu cheia la gât? Că pe bunica n-o mai privește dacă ajunge Erwin Albu în Parlamentul Europei, iar aștia de școală cu mucii în nas nu știu cu ce se mănâncă politichia la Bruxelles.

erwin albu protest codlea2

Sigur că Albu nu e tocmai alb, recunoaște chiar el că s-a împiedicat în flori prin Olanda, dar în comparație cu acesta, alții au mâncat ogoare cu maci și sunt tăticii păcatelor, așa că Erwin este îndreptățit să fie ateu. Cine n-ar fi? Bine, crede și el un pic în Dumnezeu, dar dacă pupa și mâna preotului și punea de un pomelnic acolo, pentru vii să fi fost, nu-l votau și enoriașii? Păi da!

Dar babele să știe că salvarea spitalului a început cu Erwin Albu, pe care Stan îl mediatiza zi de zi, îl filma și îi făcea poze să vadă toată lume ce fac ticăloșii de la putere. Da, în mare măsură, în nebunia lui, Albu cu sprijinul forței civice a redeschis spitalul din Codlea. Așa că, doamnelor și domnilor, când vă scrie doctorița o rețetă, amintiți-vă că se cuvine să  nu îi uitați pe cei care v-au ajutat, deci acordați votul lui Erwin ALBU pentru Parlamentul Europei.

De protestul Hi Speed Recovery va mai amintiti? Vă luau mașinile cu japca, abuziv, iar voi, cetățeni cu mașini și permise auto la purtător priveați cu exasperare o situație fără precedent. Și Albu a fost cel care s-a agățat de macara până au albit cei de la firma de ridicări.  Tu vei putea conduce pe drumurile din Codlea știind că nu i-ai acordat un vot de încredere lui Erwin ALBU?

Ce dacă este un pic nebun și câteodată ne face albie de porci nejustificat? Poți atrage atenția în țara asta dacă pari un tip normal?  Câți locuitori cu drept de vot are Codlea? 8000-9000? Poate 10000? Toți să îl ajutați să ajungă în Parlamentul Europei! Omul chiar își dorește și putem să îi întoarcem un mare serviciu.

P.S.  Să îmi spui unde trebuie să semnez, Erwin..

erwin albu candidat parlamentul europeanwww.erwinalbu.eu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

  1. Nu va reusii?…bineinteles ca nu va reusii atata timp cat votam in functie de pomenile primite.
    CINSTE LUI…are un vot de la mine

  2. Eu sper sa reuseasca. Chiar daca nu mai locuiesc in Codlea, inca ma mai intereseaza soarta acelui oras, si de oameni ca Erwin avem nevoie in parlamentul Romaniei si cel European, nu de Elene si Roberte.

  3. Incep prin a preciza ca sunt codlean.dar nu voi vota Nnciodata acest ,personaj” il cunosc pe acest om destul de bine.este unnul d’interesse artizanii falimentului sere codlea(mai mult tatal lui)acest personaj nu vrea binele codlenilor,El visi vrea bine le lui

  4. doamne ajuta sa reuseasca ,merita , articolul prezentatat e f. bun, chiar merita o sansa .. eu una il voi vota si voi incerca sa conving si pe altii , dezinteresat

Comments are closed.