Perspective 2014 în voleiul codlean – Interviu cu antrenorul Andrei George

0
1.756 vizualizari
views

Anul 2014 a debutat la jumatatea lunii ianuarie cu o victorie acasă în favoarea celor de la Mioveni, spune antrenorul echipei de volei CSM, Andrei George. Suntem pe locul 4, fiind dezavantajati  de neîmplinirea regulamentului federației și suntem depunctați pe talie și vârstă. Concret, din punct de vedere scriptic puteam fi pe locul doi.

Andrei George antrenor CSM volei

Ce perspective avem pentru anul 2014 la Codlea?

Andrei George:  Obiectivele noastre nu mai sunt cele de anul trecut așa cum am terminat între primele 10 echipe din țară, scopul fiind formarea fetelor. 2014 începe ca și 2013 la final, pentru noi finele anului calendaristic nu înseamnă și finele anului competițional. Continuăm în grupa D cu cele două echipe din Brașov si Clubul Sportiv Dacia Mioveni.

Cum stăm cu jocul de pregătire și care este moralul fetelor?

Andrei George: Avem 10 fete în echipa de junioare, fete noi care acum debutează. Moralul este foarte bun și continuăm pe aceasta linie. Și da, avem obiectivele noastre de meci.

Cum vă descurcați financiar?

Andrei George: Ca peste tot se poate si mai bine. Nu pot spune că am avut probleme financiare, la nivelul echipei de junioare este mulțumitor.

Cum precep suporterii voleiul codlean?

Andrei George: Mă bucur că vorbim și de feedback. Voleiul a prins destul de mult la public, ne mulțumește faptul că avem oameni în sală și așteptările dorim să se materializeze, iar la final ne dorim ca junioarele să rămână la Codlea. Spun asta pentru că am cam hrănit alte cluburi până acum. Este greu să ții un jucător când acesta împlinește 18-19 ani și ajunge la maturitatea de joc.

Când avem următorul meci acasă?

Andrei George: Pe data de 2 Martie, având o pauză pentru că s-a retras Piteștiul.. Sperăm să avem un a cât mai bun.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic