Gaura ucigașă de pe strada Nouă

4
2.021 vizualizari
views

groapa ucigasa (1)

Sesizarea a venit în dimineața zilei de 6 februarie, de la o domnișoară care ne-a scris despre tragedia de a circula pe un drum public. Numai șofer să nu fii, să trebuiască să te deplasezi pe străzile din municipiul Codlea care sunt supuse lucrărilor de reparații și care au rămas „înghetate ” peste iarnă. Așadar, șoferița noastră, în timp ce se deplasa pe strada Nouă în dreptul imobilului cu nr.126,  a avut ghinionul să intre cu roțile într-o gaură cauzată de lăsarea pământului. Și-a agățat cauciucul și bineințeles a făcut pană.

Cazul nu este singular. Aceasta nu este singura mașină care își ucide cauciucurile. Strada este într-un proces de transformare, însă acest lucru nu ar trebui să îi impedice pe cei care efectuează lucrări să facă verificări periodice a stării drumurilor.

Ne-am deplasat la fața locului, am fotografiat groapa cu pricina, am constatat că lațimea drumului este de aproximativ 2 m și că există toate șansele ca și alți participanți la trafic să aibă același ghinion, drept pentru care am împrumutat o lopată de la SC Lisad Impex SRL, casa de vis-a-vis, și ne-am pus pe treabă. Și cum lopata face minuni dacă știi să o intrebuințezi, în 10 minute am aruncat suficient pietriș ca lucrurile să se îndrepte.

Morala: O lopată la timpul ei folosită face cât 10 drumari.

groapa ucigasa (3)

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Fiindcă stau acolo, am băgat în aceea groapă de 2 ori cel puțin 10 roabe de pietriș (aflat într-o grămadă lăsată de constructori prin zonă). În câteva zile mașinile cu tonaj mare au dizlocat pur și simplu tot pietrișul și l-au mutat mai încolo. Așa că cele câteva lopeți puse acolo sunt un mizilic care mi-au stârnit un mic zâmbet în colțul gurii. Nu cred că aceasta este soluția pentru o șosea cu trafic național.Să fim serioși! P.S. Când ies de pe străduță plesnesc de fiecare dată groapa respectivă. Mi-am stricat tot sub mașină și nu cred că mă despăgubește nimeni pentru asta.
    Acolo trebuie refăcut carosabilul cu ceva mai puternic și cu liant ca să nu fie dislocat. Dar până ce nu o să fie un accident serios nu se va implica nimeni. Dacă ai observat deja în porțiunea respectivă asfaltul este rupt în bucăți și până în primăvară mai rămâne doar o amintire. Dar trebuie să se întâmple ceva grav ca cineva să ia măsuri. Și se va întâmpla până la urmă.

    • Lalele, domnilor, lalele! Daca tot le adora atat de mult edilii, propuneti-le sa planteze si acolo, poate asa le-o fi mai usor sa rezolve…gauroaia! C-acus vine sezonu’!

Comments are closed.